Lietuviai vis dažniau renkasi valymo paslaugas teikiančias įmones

Iliustracija iš pexels.com

Švarus namai – atgaiva. Tvarkinguose namuose – mintys šviesesnės. Ne veltui ir budistai akcentuoja, kad pirmiausia – švarus kūnas, švari aplinka, kurioje leidžiame laiką. Tik tuomet siela – taip pat bus švari.

Tiesa, XXI amžiaus žmogus dažniausiai turi tiek daug veiklų, kad paprasčiausiai nelieka laiko rūpintis namais. Tuomet belieka tik kreiptis į specialistus, kurie išvalo bet kokio tipo patalpas greitai, iš pagrindų. Valymo paslaugos Vilniuje sulaukia labai daug dėmesio ir fiksuojama, kad tautiečiai mielai naudojasi tokia paslauga.

Valomi ir biurai, ir privatūs būstai

Biurų valymas Lietuvoje dažniausiai paliekamas įmonėms, kurios ne tik turi didelę komandą galinčią efektyviai per trumpą laiką išvalyti dideles erdves. Tai yra gana įprasta. Tačiau pastebima, kad lietuviai dažnai ir savo asmeninių namų tvarkymo darbus palieka valymo agentūroms, kurios dirba ne tik greitai, tačiau ir labai kruopščiai.

Tai, kad lietuviai vis dažniau renkasi valymo įmonių teikiamas paslaugas geriausiai įrodo, kad gyvenimo kokybė gerėja. Dažnas renkasi dirbti daugiau tame darbe už kurį gauna pajamas tiesiogiai , kelia savo profesinę kvalifikaciją ir ieško geriau apmokamo darbo, o ne investuoja savo laiką į valymo darbus, kurie ne tik vargina, tačiau ir be žinių bei specialių priemonių – ne visada džiugina rezultatu.

Dažniausiai ta pati valymo įmonė valo ne tik biurus, tačiau ir privačius būstus: namus bei butus. Tiesa, yra tokių, kurios specializuojasi tik konkretaus tipo objekto valymo darbuose. Domėkitės Jūsų regione dirbančiomis valymo agentūromis ir rinkitės tą, kurios teikiamos paslaugos Jums priimtiniausios.

Mitai apie paslaugų kainas

Gana dažnai girdimas mitas, kad valymo paslaugos yra labai brangios, šiuo metu išsklaidomas tikrai labai greitai. Tiesiog valymo įmonės labai dažnai turi internetinius puslapius, kuriuose pateikti įkainiai ir kiti su paslaugomis susiję aspektai.

Valymo paslaugų kainos kinta priklausomai nuo kiekvienos įmonės taikomos kainodaros. Kai kurie nustato įkainį už valandą. Kiti renkasi apmokėjimą už išvalytą kvadratūrą. Taip pat dažniausiai atskirai yra kategorizuojamos valymo paslaugos, kurios reikalauja daugiau dėmesio bei pastangų, tai yra: langų valymas, vonios patalpų valymas, valymo darbai po remonto ir t.t.

Užsisako valymą kartą per metus

Valymo įmonės pastebi, kad lietuviai vis dažniau užsisakosi generalinio valymo paslaugas. Jos reikalingos ne tik po remonto arba statybų darbų, po kokių nors renginių ir kitais panašiais atvejais, tačiau tiesiog, kartą per metus, dažniausiai pavasarį, samdoma įmonė, kuri labai nuodugniai išvalo visus namus.

Toks generalinis namų valymas padeda kur kas paprasčiau palaikyti tvarką, kadangi pašalinamos dėmės iš sunkiai pasiekiamų vietų, išvalomos tokios sudėtingos vietos kaip orkaitė, dušo kabina ir t.t. 

Svarbiausia, kad tokios paslaugos įkainiai santykinai yra gana maži, o užsisakius paslaugas kartą per metus galima labai ženkliai pagerinti savo gyvenimo kokybę.

Apie prioritetus…

Pakalbinus valymo įmonėse dirbančius specialistus darome išvadą, kad lietuviai samdosi valytojus, kadangi patys mieliau skiria laiką kitoms veikloms. Natūralu, kad kiekvienas asmuo turi daryti tai, ką moka geriausiai. Juk su vandentiekiu susiję darbai yra paliekami santechnikui. Tai įvertinę tautiečiai valymo darbus palieka specialistams, kurie ne tik turi tinkamą chemiją, tačiau ir įgūdžius. Juk tai padeda itin efektyviai išvalyti skirtingus namų kampelius, svarbiausia, kad gana greitai. O krentančios paslaugos kainos prie pagalbos poreikio irgi labai prisideda.